Hej!
Mitt namn är Felicia och jag är en illustratör ifrån Göteborg.
Att teckna har alltid varit min stora passion i livet och redan som liten var min dröm att bli konstnär.
Jag inspireras mycket av världen omkring mig, så som en rosa-lila soluppgång där månen lyser på den mörkaste delen av himlen, det gula ljuset som strimmar in genom fönstret en sommareftermiddag eller människorna på bussen som alla har sin egen historia att berätta.
Att teckna handlar för mig framför allt om att förmedla och förstärka känslor eller händelser och inte bara om att skapa vackra bilder. Även om de självklart får vara fina, så är budskapet det viktigaste för mig.
Jag arbetar främst digitalt, ibland med analoga inslag. När jag skapar bilder fokuserar jag på berättandet och att skapa stämning. Min stil är bred och kan därför anpassas till olika projekt och förutom illustration har jag även erfarenhet av enkel animation.
Just nu jobbar jag mycket med bilderböcker och bokomslag vilket jag tycker är fantastiskt kul! Jag är alltid nyfiken på nya spännande uppdrag och skulle även gärna jobba mer med redaktionella illustrationer och skivomslag. Så om du har något spännande projekt på gång, tveka inte att höra av dig!


KUNDER & MERITER
Tidigare kunder inkluderar Rabén & Sjögren, Beat Funktion och Brottsportalen.

2019 vann jag Rum för pappers tävling "FormRum 2019" med mitt mönster 
"Solar".
CV
Till början